Τρίτη, Ιανουάριος 16, 2018
Text Size

Διεθνής παρουσία

ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η.Α.Ε. ΚΥΠΡΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΒΟΣΝΙΑ H.Π.Α. ΛΙΒΥΗ ΡΩΣΙΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΖΑΚΤΣΤΑΝ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΣΕΡΒΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΝΑΔΑΣ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΡ ΝΙΓΗΡΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΣΟΒΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ  

Πρόσφατες συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις


 

ΡΩΣΙΑ 2014

Η ΒΙΟΠΑΝΕΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών που έλαβε χώρα στην Ρωσία τον Απρίλιο του 2014.

 

Το περίπτερο της ΒΙΟΠΑΝΕΛ προσέλκυσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων πλήθος εμπόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

 

Η απόλυτη επιτυχία της συμμετοχής επισφραγίστηκε με την βράβευση της εταιρείας μας για τα καινοτόμα, πρωτοεμφανιζόμενα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

Ρωσία_2014_01
Ρωσία_2014_02

     

 

LIBYA BUILD 2013

Η ΒΙΟΠΑΝΕΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη “Libya Build 2013”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Μαΐου στο Tripoli Sport City, στην Τρίπολη της Λιβύης.

 

Το περίπτερο της ΒΙΟΠΑΝΕΛ προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος εμπόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

 

H έκθεση” Libya Build” έχει  μακρά και επιτυχημένη ιστορία με περισσότερους από 2700 εκθέτες να έχουν λάβει μέρος συνολικά από όλο τον κόσμο. 

 

H “Libya Build” είναι έκθεση εγκεκριμένη από την UFI, την παγκόσμια Ένωση της βιομηχανίας Εκθέσεων.

   

 


 

11η Κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Η ΒΙΟΠΑΝΕΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην  «11η Κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ». Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Απριλίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

 

Το περίπτερο της ΒΙΟΠΑΝΕΛ προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος εμπόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

 

Η κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ είναι η επίσημη κλαδική έκθεση προϊόντων αλουμινίου στην Ελλάδα και αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον δυναμικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας και βιομηχανίας. 

   

 

   

SEEBBE 2013

Η ΒΙΟΠΑΝΕΛ  συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Κατασκευών “SEEBBE 2013”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Belgrade Fair, στo Βελιγράδι της Σερβίας και διήρκησε από τις 16 έως τις 20 Απριλίου 2013.

 

Το περίπτερο της ΒΙΟΠΑΝΕΛ προσέλκυσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών απο διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων πλήθος εμπόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

   

 


 

MosBuild 2013

Η ΒΙΟΠΑΝΕΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Κατασκευών “MosBuild 2013”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre, στη Μόσχα της Ρωσίας και διήρκησε από τις 2 έως τις 5 Απριλίου 2013.

 

Η “MosBuild” ξεκίνησε το 1995 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κατασκευών στην Ευρώπη και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο, εγκεκριμένη από την UFI, την παγκόσμια Ένωση της βιομηχανίας Εκθέσεων.

 

Το περίπτερο της ΒΙΟΠΑΝΕΛ προσέλκυσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών απο διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων πλήθος εμπόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

 

Η «MosBuild» συγκέντρωσε 2,309 εκθέτες από 43 χώρες και περισσότερους από 170.000 επισκέπτες από 68 χώρες, σε μια έκταση 150,000 m². Η «MosBuild» περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικών εκδηλώσεων, στις οποίες συμμετέχουν διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων, μέλη της ρωσικής κυβέρνησης και διευθυντές δημόσιων οργανισμών.